поне всички сте на мнение тома неверни искам един от вас който си изберете да говори перфектно италиански ще оговоря еднин разговор с Анджело Петруци да каже кво има в моя мотор.оговарям го за неделя 18.30ч.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Срещите в Русе - снимки
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Shumaher Покажи съобщениепоне всички сте на мнение тома неверни искам един от вас който си изберете да говори перфектно италиански ще оговоря еднин разговор с Анджело Петруци да каже кво има в моя мотор.оговарям го за неделя 18.30ч.ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
Comment
-
Първоначално публикувано от 75 turbodelta Покажи съобщениетои дебелия му краи на тоя мухльо е 5 мм така че светльо немаш грижиПървоначално публикувано от cvetelin Покажи съобщениеоф а стиаа вече с тоа кенеф бре човекLancia Kappa 2.4 JTD SW
Comment
-
Първоначално публикувано от Shumaher Покажи съобщениетоя кенеф е с 2.2 мотор
тря ти кажа, че след като делтата го е видел ... по скоро мое да верваме на него кво е всъшност колата ти от колкото на тебенабито око има да знаеш
ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
Comment
-
Първоначално публикувано от 75 turbodelta Покажи съобщениедобре де защо ме замесвате в дребнавите си спорове ???
не мога да ви разберанали ви казах вече че без дино не вярвам за нито един кон над 155 в които не че вярвам ама поне са афиширани заводски... и нито анджело петруци нито дори анджелина джоли може ме убеди че тая кошара е 2.2 220 коня
Comment
-
Първоначално публикувано от 75 turbodelta Покажи съобщениедобре де защо ме замесвате в дребнавите си спорове ???
не мога да ви разберанали ви казах вече че без дино не вярвам за нито един кон над 155 в които не че вярвам ама поне са афиширани заводски... и нито анджело петруци нито дори анджелина джоли може ме убеди че тая кошара е 2.2 220 коня
ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
Comment
-
Първоначално публикувано от 75 turbodelta Покажи съобщение
ще замоля маи маи някои модератор заех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
Comment
-
AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от cvetelin Покажи съобщениебря тоа апарат праил убави снимки
Comment
-
Първоначално публикувано от slu4aina fenka Покажи съобщениеФотографа ще е ..
ай ся на среща че неска не сме се виждалиех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
Comment
-
Comment
Comment